PDF verzió
Nyomtatóbarát verzió

Tisztelt Látogató!


Nagy öröm számunkra, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály és a Metrológiai és Műszaki Felügyeleti Főosztály honlapján köszönthetjük!

Honlapunk célja, hogy egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát megjelenéssel egyszerűbbé tegyük a keresett információk megtalálását és elérését, megkönnyítve ezzel Ügyfeleink gyors és hatékony ügyintézését.
A Főosztályaink elsősorban hatósági feladatokat látnak el, amely során nagy hangsúlyt helyeznek a közigazgatási szolgáltatások színvonalának emelésére és az elektronikus ügyintézés mind szélesebb körű elterjesztésére. Az ügyintézés tekintetében lehetőség van a honlapon keresztül a kérelem benyújtásához szükséges tájékoztatók és nyomtatványok letöltésére. A különböző kérelmekhez csatolandó okiratokról, az ügyintézés menetéről az e célra készített tájékoztatókból nyerhetnek információkat.
Fontosnak tartjuk, hogy a honlapunkra látogatók megismerjék a Főosztályaink munkáját, valamint áttekintést kapjanak szervezetükről és működésükről.
 
A honlapon található tájékoztató anyagok csak a fontosabb előírásokat tartalmazzák, azokat kizárólag informatív, segítő céllal tesszük közzé. Javasoljuk minden esetben a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megismerését is. Amennyiben a közzétett információkkal kapcsolatban további kérdése merül fel, kérjük, forduljon az adott szakterület munkatársaihoz az ott megjelölt elérhetőségek valamelyikén, ahol konkrét kérdésére szakszerű választ kaphat.

Szívesen fogadunk olyan javaslatot is, amely tartalmát tekintve tovább gazdagíthatja a honlapot.

 


Az utolsó módosítás dátuma: 2020-07-30