MKEH »

NEHITI - Tájékoztató

 

Tisztelt Ügyfelünk!

A Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) a Pmt. tárgykörét érintően 2016. év augusztusától – megfelelő számú jelentkező (legalább 5 szolgáltató) esetén – konzultációval egybekötött tájékoztatókat tart.

 

A személyes találkozók során a Hatóság képviselői tájékoztatást adnak a Nemzeti Kockázatelemzés fontosabb kérdéseiről, továbbá segítséget nyújtanak a Pmt. gyakorlati alkalmazásához, a belső szabályzatok elkészítéséhez, aktualizálásához. A Hatóság kötetlen konzultáció keretében lehetőséget biztosít arra is, hogy a szolgáltatók felvethessék a témával kapcsolatosan felmerülő kérdéseiket, problémáikat, ezeket megismertessék a Hatósággal.

Kérjük Önöket, hogy kísérjék figyelemmel honlapunk Friss hírek rovatát vagy a Hatóság Hasznos tudnivalók oldalát.

Felhívjuk figyelmüket, hogy számos hasznos, naprakész információhoz juthatnak, amennyiben feliratkoznak Hírlevelünkre a honlapunkon (www.mkeh.gov.hu) a jobb oldali menüben található „KAPCSOLAT” címszó alatti "Hírlevél regisztráció" alpontban.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merül fel, forduljon bizalommal az itt található elérhetőségek valamelyikén a Hatóság munkatársaihoz.

Budapest, 2016. június 14.

                                                                                                                                                                                                                                                                      Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság

2016. június 15.
Vissza