PDF verzió
Nyomtatóbarát verzió
MKEH » minőségügy

Minőségügy

A BFKH egymással párhuzamosan és részben egymásra épülően három, független harmadik fél által elismert minőségügyi rendszert működtet.

A BFKH MSZ EN ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008) szabvány szerinti minőségügyi rendszerének hatálya kiterjed a Hivatal teljes egészére és minden tevékenységére. A minőségügyi rendszert az SGS Hungária Kft. tanúsította. A tanúsítvány magyar és angol nyelven megtekinthető itt.

Részben az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségügyi rendszer szabályozó dokumentumait felhasználva a Metrológiai Hatóság Nemzeti Metrológiai Intézményként mint kalibrálólaboratórium az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet, melyet a Nemzeti Akkreditáló Testület akkreditált. Ezen rendszer célja az országos etalonok leszármaztatása a használati mérőeszközökig. Az BFKH irányítási rendszere a CIPM MRA aláírójaként az EURAMET TC-Q nemzetközi ellenőrzése alatt is áll. Az akkreditálási okirat és műszaki melléklete megtekinthető itt, továbbá a NAT honlapján (www.nat.hu).

Az okiratokat és a tanusítványokat a képekre történő kattintással lehet megtekinteni.

AKKREDITÁLÁSI OKIRATOK

     


TANÚSÍTVÁNYOK

Budapest Főváros Kormányhivatala, Metrolóigia és Műszaki Felügyeleti Főosztály

ISO 9001:2015

HU                                    EN 

 


Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal

            

 


MINŐSÉGÜGYI KÉZIKÖNYV

1. FEJEZET: ELKÖTELEZETTSÉG 


Az utolsó módosítás dátuma: 2018-08-21