PDF verzió
Nyomtatóbarát verzió
MKEH » minőségügy

Minőségügy

A Hivatal egymással párhuzamosan és részben egymásra épülően három, független harmadik fél által elismert minőségügyi rendszert működtet.

Az MKEH MSZ EN ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008) szabvány szerinti minőségügyi rendszerének hatálya kiterjed a Hivatal teljes egészére és minden tevékenységére. A minőségügyi rendszert az SGS Hungária Kft. tanúsította. A tanúsítvány magyar és angol nyelven megtekinthető itt.

Részben az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségügyi rendszer szabályozó dokumentumait felhasználva a Metrológiai Hatóság Nemzeti Metrológiai Intézményként mint kalibrálólaboratórium az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet, melyet a Nemzeti Akkreditáló Testület akkreditált. Ezen rendszer célja az országos etalonok leszármaztatása a használati mérőeszközökig. Az MKEH Metrológiai Hatóság irányítási rendszere a CIPM MRA aláírójaként az EURAMET TC-Q nemzetközi ellenőrzése alatt is áll. Az akkreditálási okirat és műszaki melléklete megtekinthető itt, továbbá a NAT honlapján (www.nat.hu).

A Nemesfémvizsgáló- és Hitelesítő Hatóság Anyagvizsgálati Osztályának laboratóriuma a fenti elvek alapján vizsgálólaboratóriumként az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet, melyet a Nemzeti Akkreditáló Testület akkreditált. Az akkreditálási okirat és műszaki melléklete megtekinthető itt, továbbá a NAT honlapján (www.nat.hu).

Az okiratokat és a tanusítványokat a képekre történő kattintással lehet megtekinteni.

AKKREDITÁLÁSI OKIRATOK

     

TANÚSÍTVÁNYOK

            

 


Az utolsó módosítás dátuma: 2014-08-08
    Pénztárgép tájékoztató
  
 
  
 
  Felvonók üzemeltetése és ellenőrzése


  Utazási irodák nyári ellenőrzése

  Gázpalack egyszerű jogosultságszerzés
 MKEH-EFER
 
 

 

Kormányhivatalok

Kormányablak

Új Széchényi terv

Ügyfélkapu
Magyarország.hu
Termékinformációs pont
EUR-Lex

IMI
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
EU Vonal
TARIC
Közadatkereső
   CE
 
Ecopliant
 
NAV