PDF verzió
Nyomtatóbarát verzió
MKEH » Budapest Főváros Kormányhivatala » Közerdekű adatok » hivatali jelentések és ellenőrzések

Budapest Főváros Kormányhivatala

Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály és a Metrológiai és Műszaki Felügyeleti Főosztály

Hatósági Ellenőrzési Tervei és Ellenőrzési Jelentései

 

Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal az 1312/2016. (VI. 13.) Korm. határozat értelmében jogutódlással - Budapest Főváros Kormányhivatalába történő beolvadással – megszűnt. A 2017. január 1-jével megvalósult intézményi integráció eredményeképpen a korábbi Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal hatósági ellenőrzési feladatköreiben annak jogutódja, a Budapest Főváros Kormányhivatala (BFKH), azon belül a Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály, illetve a Metrológiai és Műszaki Felügyeleti Főosztály jár el.

Az intézményi integráció eredményeképpen 2017. január 1-étől a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) megnevezés helyébe jogutódként Budapest Főváros Kormányhivatala (BFKH) lép a jogfolytonosság biztosítása érdekében.

 

A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (a továbbiakban: Ket.)  91. §-a alapján a hatóságoknak ellenőrzési tervet  és a következő ellenőrzési időszak lezárása előtt ellenőrzési jelentést kell készíteniük.

A Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály és a Metrológiai és Műszaki Felügyeleti Főosztály és jogelődjükre vonatkozó ellenőrzési terveket és ellenőrzési jelentéseket az alábbi táblázatokban tekintheti meg. 


ELLENŐRZÉSI TERVEK

2017. évi
Kereskedelmi Hatóság *
Haditechnikai és Exportellenőrzési Hatóság *
Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság*
Metrológiai Hatóság *
Piacfelügyeleti és Műszaki Felügyeleti Hatóság *
Kijelölési Hatóság *
Műszaki Biztonsági Hatóság *

 *  2017. január 1-vel Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály értendő.

2017. január 1-ével Metrológiai és Műszaki Felügyeleti Főosztály értendő.

 


2017. évi

ELLENŐRZÉSI JELENTÉSEK

BFKH Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály 2017. év I. negyedévi jelentése-------KORÁBBI ÉVEK ELLENŐRZÉSI TERVEI ÉS JELENTÉSEI------

Az intézményi integráció megelőző - Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által elvégzett - ellenőrzési tervek és ellenőrzési jeletések ITT!

 


Az utolsó módosítás dátuma: 2017-05-24
    Pénztárgép tájékoztató
  
 
 MKEH-EFER
 
 

Kormányhivatalok

Kormányablak

Új Széchényi terv

Ügyfélkapu
Magyarország.hu
Termékinformációs pont
EUR-Lex

IMI
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
EU Vonal
TARIC
Közadatkereső
   CE
 
Ecopliant
 
NAV
 
  
 
  Felvonók üzemeltetése és ellenőrzése


  Gázpalack egyszerű jogosultságszerzés