PDF verzió
Nyomtatóbarát verzió

Tisztelt Látogató!


Nagy öröm számunkra, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály és a Metrológiai és Műszaki Felügyeleti Főosztály honlapján köszönthetjük!

Honlapunk célja, hogy egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát megjelenéssel egyszerűbbé tegyük a keresett információk megtalálását és elérését, megkönnyítve ezzel Ügyfeleink gyors és hatékony ügyintézését.
A Főosztályaink elsősorban hatósági feladatokat látnak el, amely során nagy hangsúlyt helyeznek a közigazgatási szolgáltatások színvonalának emelésére és az elektronikus ügyintézés mind szélesebb körű elterjesztésére. Az ügyintézés tekintetében lehetőség van a honlapon keresztül a kérelem benyújtásához szükséges tájékoztatók és nyomtatványok letöltésére. A különböző kérelmekhez csatolandó okiratokról, az ügyintézés menetéről az e célra készített tájékoztatókból nyerhetnek információkat.
Fontosnak tartjuk, hogy a honlapunkra látogatók megismerjék a Főosztályaink munkáját, valamint áttekintést kapjanak szervezetükről és működésükről.

Amennyiben a honlapunkkal kapcsolatban véleménye, javaslata van, kérjük, küldje el azt részünkre a honlap--.at.--mkeh.gov.hu-ra.

Szívesen fogadunk olyan javaslatot is, amely tartalmát tekintve tovább gazdagíthatja a honlapot.

 

BFKH


Az utolsó módosítás dátuma: 2017-04-20