MKEH » IGAZGATÁSI SZÜNET

IGAZGATÁSI SZÜNET

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány által a téli igazgatási szünet elrendeléséről szóló 407/2023. (VIII.30.) Korm. rendelettel 2023. december 27. napjától 2024. január 1. napjáig elrendelt igazgatási szünet idején a BFKH Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztályon a munkavégzés szünetel.
 

Minden Kedves Ügyfelünknek Meghitt, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési
és Nemesfémhitelesítési Főosztály

Ügyintézés az igazgatási szünet ideje alatt  Bővebben>>

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a téli igazgatási szünet idején, 2023. december 27-től 2024. január 1-ig kérelmek az alábbi módokon benyújthatóak, de az új ügyek intézése csak 2023. január 2-án kezdődik, mivel az igazgatási szünet időtartama nem számít bele a kormányzati igazgatási szervek előtt folyó hatósági és egyéb eljárások ügyintézési határidejébe.

A folyamatban levő ügyek esetében 2023. december 27. napján az ügyintézés megáll, és szintén csak 2023. január 2. napon folytatódik, és az igazgatási szünet időtartama nem számít bele az ügyintézési határidőbe.

Elektronikus úton

  • ÁNYK nyomtatványok használatával cégkapun keresztül, vagy
  • e-papíron az alábbiak szerint:
    -> a kérelem nyomtatványt és a szükséges mellékleteket, aláírva, szkennelve, vagy elektronikus aláírással ellátva és e-papírhoz csatolva, címzettként az alábbiakat kiválasztva:
    -> Témacsoport: Kormányhivatali ügyek
    -> Ügytípus: Ipari és kereskedelmi igazgatási feladatok
    -> Címzett: Budapest Főváros Kormányhivatala

Jelölni szükséges, hogy CÉGKAPUBÓL KÜLDVE SZERETNÉK az E-PAPÍRT BENYÚJTANI.

Postai úton
A postai kiszállítások és a postafiókos kikézbesítések a közigazgatási szünet ideje alatt szünetelnek. A közigazgatási szünet ideje alatt érkező küldeményeket a Magyar Posta gyűjti , és az első munkanapon, 2023. január 2-án kézbesíti.

2023. december 19.
Vissza