MKEH »

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Sikeresen zajlott az MKEH Metrológiai Hatóságának ügyféltájékoztató rendezvénye.

2016. július 20-án tartotta az MKEH Metrológiai Hatósága pénztárgép-engedélyezéssel kapcsolatos ügyféltájékoztató rendezvényét, amelyen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium is képviseltette magát. A szimpózium az online pénztárgépek bevezetése óta az első olyan rendezvény volt, amelyen az ügyfeleknek és az érintett hatóságok szakértő munkatársainak lehetőségük nyílt a közvetlen, nyilvános konzultációra.

 

A jelentős érdeklődés mellett zajló, több, mint száz résztvevőt megmozgató rendezvényen a pénztárgép-piacon érdekelt cégek képviselői megismerhették az elmúlt időszakban lezajlott jogszabályi módosításokból eredő változásokat, az engedélyezési eljárás megváltozott kereteit, valamint az engedélykérelmek beadásával és a teszteléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A rendezvényen megjelent ügyfelek közvetlenül az illetékes szakembereknek tehették fel az engedélyezési eljárással kapcsolatos kérdéseiket.

A rendezvény legfontosabb célja a jövőben benyújtásra kerülő engedélykérelmek elbírálásának gördülékenyebbé tétele volt.

 

2016. július 21.
Vissza