PDF verzió
Nyomtatóbarát verzió
MKEH » Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály valamint  Metrológiai és Műszaki Felügyeleti Főosztály (a továbbiakban:BFKH) internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.
Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a központi államigazgatási szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a BFKH.
A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső technikai üzemeltetőt veszünk (PatroNet Kft.) igénybe. Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a PatroNet Kft. nem adja tovább. A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését is ők végzik.
A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.


Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, az ügyfélszolgálati oldalunkon megadott email-címeken keresztül tegye.
Ilyenkor adja meg nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését vagy véleményét. Válaszukkal megkeressük Önt. Ha Ön úgy gondolja, hogy kérdése másokat is érint és javasolja azt felvenni a Gyakran Ismételt Kérdések közé, akkor kérjük, ezt jelezze.


Az utolsó módosítás dátuma: 2019-11-06