PDF verzió
Nyomtatóbarát verzió


A kérelem benyújtása, az engedélyek átvétele

A kérelmeket 1 példányban kell benyújtani.

Személyes benyújtás esetén: az BFKH telephelyén (1124 Németvölgyi út 37-39. sz. alatt)  adhatók le;

  • hétfőtől csütörtökig 8.30 és 16.00 óra között,
    pénteken 8.30 és 13.00 óra között
  • a tevékenységi engedélykérelem átvételét a telephelyen az ügyfélszolgálaton igazolják a kérelem másolati-, vagy másodpéldányán iktatószámmal és a benyújtás idejének rögzítésével.
  • a tárgyalási, forgalmi és tranzit engedélykérelmek átvételének igazolásaként a Kérelmező a számítógépes rendszerbe berögzített kérelem másolati példányát kapja meg az iktatószám, a benyújtás dátuma, az ügyintéző neve, telefonszáma és az ügyintézési határidő feltüntetésével.

Postai úton történő benyújtás esetén, a Kérelmező külön kérésére (megcímzett válaszboríték mellékelése esetén) adja meg a Hivatal a fent jelzett visszaigazolást. (1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39., vagy 1534 Budapest BKKP, Pf. 919/1. címre, BFKH  Hadiipari Osztálynak címezve.)

A kérelem elbírálása után az engedély (engedélyhatározat) személyesen az Irodánál vehető át, illetve Kérelmező külön kérésére (megcímzett válaszboríték mellékelése esetén) a Hivatal a Kérelmezőnek kipostázza.

 Hibás, hiányos kérelem beküldése esetén a hiánypótlás teljesítése érdekében a Hivatal hiánypótlásra történő felszólítást küld. Ennek teljesítéséig az ügyintézési idő felfüggesztésre kerül.

 


Az utolsó módosítás dátuma: 2017-05-05