PDF verzió
Nyomtatóbarát verzió
MKEH » _ugyfelkapu » _teszt

Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.
Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a központi államigazgatási szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal.
A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső technikai üzemeltetőt veszünk (ADP Aktív Média Kft .) igénybe. Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, az ADP Aktív Média Kft . nem adja tovább. A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését is ők végzik.
A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön megtisztel bennünket azzal, hogy elégedettség-mérő űrlapunkat kitölti, véleménye statisztikai adatként kerül rögzítésre.
Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, az ügyfélszolgálati oldalunkon megadott email-címeken keresztül tegye.
Ilyenkor adja meg nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését vagy véleményét. Válaszukkal megkeressük Önt. Ha Ön úgy gondolja, hogy kérdése másokat is érint és javasolja azt felvenni a Gyakran Ismételt Kérdések közé, akkor kérjük, ezt jelezze.

Amennyiben részt kíván venni a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal tevékenységét érintő véleménycserében, azt a Kormányzati Portál Fórumán, az ottani szabályok szerint, a megfelelő témacsoportokban teheti meg; adatait ilyenkor a Kormányzati Portál kezeli.

 


Az utolsó módosítás dátuma: 2009-09-18